Şirinevler Mehmet Şen İlkokulu

Vizyon: Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek. Okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlimizin ve İlçemizin öncelikli tercih edilen, lise,Anadolu lisesi,fen liseleri ve Anadolu meslek liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren ,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmak, çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmaktır.

Misyon: Yüzyılımızın gelişen ortamında, iletişim halinde olduğu bireylere güven ve huzur içinde çağdaş eğitim vermek.Mevcut imkanları eğitim ve öğretimde en uygun şekilde kullanmak.Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve değerlerine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: Okul Futbol Takımımız 2011 2012 Eğitim Öğretim yılında ülke çapında düzenlenen turnuvada Türkiye 3.´sü Olmuştur.

Saatler: 09:00 14:25
Yabancı Dil: İNGLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning

WEB - https://sirinevlermsilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No 5 Bahçelievler İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şirinevler Meydana yürüme mesafesindedir.

Adres - Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No 5 Bahçelievler İSTANBUL

Ulaşım Şirinevler Metro ve Metrobüs durağına gelen bütün ulaşım araçlarıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezi´ndedir.